Kuća Pr+1s na parceli od 450m2
300000 KM
Bosna i Hercegovina, Brčko, Ive Andrića 11.
Kuća Pr+1s na parceli od 450m2
Status nekretnine: Aktivna
TIp nekretnine: Kuća u gradu
ID tipa nekretnine: ID:1191/EN
Vrsta usluge: Za prodaju
Soba: 4
Kupatila: 2
Spavaćih soba: 4
Godina oglašavanja: 2019
Garaža: 1
Površina zemljišta: 450 m2
Površina objekta: 192 m2
Prodaje se kuća u Š naselju   površine 96m2 u osnovi , spratnosti  Pr. +1S, sagrađena na parceli  površine 450m2 na pristupačnoj i atraktivnoj lokaciji.  U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, ostava, kupatilo i hodnik.. Na prvom spratu se takođe nalazi dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom , hodnik, ostava, kupatilo i terasa. Svaka etaža ima svoj ulaz.  
Prilikom izgradnje ove nekretnine investitor je posebnu pažnju posvetio kako funkcionalnosti tako i kvalitetu gradnje. Opremljena je PVC stolarijom sa roletnama, unutrašnjom drvenom stolarijom,  kvalitetnim parketima.  Predmetna nekretnina je odmah useljiva.
Bitno je napomenuti da je pomenuta nekretnina pozicionirana na pristupačnoj lokaciji  u blizini svih bitnih sadržaja, a ipak izolovana od buke u mirnoj ulici .Ono što pored dobre pristupačnosti, kvaliteta gradnje i lokacije samog objekta karakteriše ovu nekretninu jeste osunčano, uređeno i ograđeno dvorište . U dvorištu se nalazi pomoćni  zidani objekat i garaža..Stambeni objekat  odlikuje se najvišim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i dobrom lokacijom sa dobrom komunikacionom iinfrastrukturom.   
Zbog svih svojih karakteristika ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za udoban život jedne ili više porodica uz mogućnost useljenja odmah i minimalna dugoročna uluganja u održavanje.
Opremljenost:
Specifično
Blizina škole Balkon 1. sprat Prizemlje Blizina obdaništa
Spoljašnjost
Dvorište Parking Garaža
Unutrašnjost
Grijanje na struju Grijanje na čvrsto gorivo
No location available
No reviews for house

Dodaj mišljenje
Naziv
Komentar
Ocjenjivanje
Pošaljite poruku
Powered by OrdaSoft!